نکاتی جالب در مورد میوه سپستان که تابحال نمی دانستید

نکات جالب در مورد میوه سپستان
نکات جالب در مورد میوه سپستان

نکاتی جالب در مورد میوه سپستان که تابحال نمی دانستید

سپستان (Cordia myxa) گیاه مفید و پرخاصیتی است که در نواحی گرم چون جنوب ایران یافت می شود.

میوه درخت سپستان نیز لزج،چسبنده و بدون مزه است و به بزرگی یک سیتی می باشد.

زمان باردهی سپستان، اوایل فصل بهار و اواسط فروردین ماه تا اوایل اردیبهشت ماه است.

زمان برداشت سپستان، از اواسط خرداد ماه است و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

از سپستان برای رفع گرفتگی صدا استفاده می کنند.

سپستان دارویی فوق العاده برای رفع یبوست است.

سپستان در طب سنتی برای کاهش فشار خون استفاده می شود.

سپستان در ساخت انواع قرص های فشار خون استفاده می شود.

از سپستان برای رنگ کردن مواد غذایی استفاده می شود.

از سپستان برای تهیه ترشی استفاده می شود. (لینک آموزش تهیه ترشی از سپستان)

 

برای مطالعه خواص سپستان کلیک کنید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *