برداشت میوه سپستان

برداشت میوه سپستان
برداشت میوه سپستان

برداشت میوه سپستان | سپستان

سپستان (Cordia myxa) گیاه مفید و پرخاصیتی است که در نواحی گرم چون جنوب ایران یافت می شود.

میوه درخت سپستان نیز لزج،چسبنده و بدون مزه است و به بزرگی یک سیتی می باشد.

زمان باردهی سپستان، اوایل فصل بهار و اواسط فروردین ماه تا اوایل اردیبهشت ماه است.

زمان برداشت سپستان، از اواسط خرداد ماه است و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

البته برای تهیه ترشی سپستان، بهترین زمان اوایل خردادماه است چرا که در این زمان این میوه به اندازه ی کافی درشت و کال است.

از خواص میوه سپستان می توان به درمان بیماری های کلیوی و استخوانی و کمردرد نام برد.

همچنین، سپستان در طب سنتی بهره زیادی دارد.

برای مطالعه خواص سپستان کلیک کنید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *