طرز تهیه ترشی سپستان

طرز تهیه ترشی سپستان
طرز تهیه ترشی سپستان

طرز تهیه ترشی سپستان | سپستان

سپستان (Cordia myxa) گیاه مفید و پرخاصیتی است که در نواحی گرم چون جنوب ایران یافت می شود. میوه درخت سپستان نیز لزج،چسبنده و بدون مزه است و به بزرگی یک سیتی می باشد.

میوه سپستان به هنگام رسیدن زرد رنگ می شود و پس از خشکیدن به رنگ سیاه در می آید. بهترین نوع این میوه در کشور بحرین می روید. بلندی درخت سپستان به چندین متر می رسد. (مقاله همه چیز در مورد سپستان)

در این قسمت از آموزش آشپزی ایرناب، برای شما آموزش تهیه ترشی سپستان را آماده کرده ایم.

طرز تهیه ترشی سپستان به صورت کامل

مواد مورد نیاز: سرکه، میوه ی کالِ سپستان، یک ظرف پر از آب، ادویه جات به دلخواه

اول از همه میوه ی کال سپستان را بشویید و کاملا آن را تمیز کنید. در مرحله دوم سپستان را درون ظرف پر از آب بیندازید و منتظر بمانید تا جوش بیاید.

پس از به جوش آمدن آبِ درون ظرف، سپستان را درون آبکشی بریزید و آنقدر با آب سرد بشویید تا چسبندگیِ میوه سپستان از بین برود.

بعد از طی این مراحل برای تهیه ترشی سپستان، در مرحله سوم باید میوه ها را درون آفتاب پهن کنید تا خشک شود.(یک روز کافی است)

میوه های سپستانی که خشک شده اند و رطوبت آن ها از بین رفته است را درون ظرفِ شیشه ای بیندازید.

حالا ادویه جات* و سرکه را اضافه کنید و پس از آن سرِ شیشه را محکم ببندید.

*برای ادویه جات می توانید از سیر، گیشنیز، فلفل هندی و سیاه دانه استفاده کنید.

مراحل تهیه ترشی سپستان به پایان رسید،

چند هفته صبر کنید تا ترشی سپستان بنشیند.

 

نکته مهم برای تهیه ترشی میوه ی سپستان:

زمان مناسب برای تهیه ترشی میوه ی سپستان، اوایل خردادماه است چراکه در خردادماه این میوه کال و به اندازه ی کافی بزرگ است

همچنین اطراف هسته ی آن چسبناک است و میوه طعم گس و شیرین خود را دارد.

 

سپستان | خواص سپستان

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *