طرز تهیه شکلات صبحانه نوتلا خانگی؛ تجربه‌ی طعمی اصیل و کلاسیک – آموزش ای اس

[ad_1]

طرز تهیه شکلات صبحانه نوتلا خانگی؛ تجربه‌ی طعمی اصیل و کلاسیک – آموزش ای اس

حتما شما هم نام وافل نوتلا ، کیک نوتلا، شیک نوتلا و دیگر دسرهایی که با استفاده از نوتلا تهیه می‌شوند، را شنیده‌اید. برای چشیدن طعم این خوراکی‌ها نیاز دارید که ابتدا دستورالعمل مربوط به تهیه نوتلا را بدانید. این شکلات یکی از معروف‌ترین مدل‌های شکلات صبحانه، در بازار جهانی است که طرفداران خاص خود را داشته و علاوه بر استفاده در تهیه انواع دسر به عنوان یک صبحانه مقوی و خوشمزه نیز به کار می‌رود.

در این مطلب می‌خواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه می‌توانید با کمترین هزینه ممکن شکلات صبحانه نوتلا را در منزل خود تهیه کنید، بدون آنکه نیاز باشد، مبالغ بالایی را برای خرید یک شیشه از آن بپردازید.

 

شکلات صبحانه نوتلا با بافت کرمی و نرم

نوتلا یکی از خوراکی‌های مقوی و پرخاصیت است که بافتی نرم، کرمی و طعمی فندقی دارد. بنابراین می‌توانیم بگوییم که ترکیبات اصلی آن نیز در فندق، پودر کاکائو و وانیل خلاصه می‌شود. معمولا این شکلات در بازار با قیمت‌های بالایی به فروش می‌رسد و این موضوع به دلیل شهرت بالای برند تولید کننده آن است. با استفاده از نوتلا می‌توانید یک صبحانه لذیذ و خوشمزه را برای خود تهیه کنید. مانند طرز تهیه کرپ نوتلا که در لینک https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%BE-%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7/ آموزش داده شده است. برای درست کردن آن در منزل کافی است موارد زیر را به کار ببرید:

 

ترکیبات لازم برای دست کردن شکلات صبحانه نوتلا خانگی

قبل از شروع به کار باید مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه آن را آماده کنید. این مواد را در جدول زیر می‌توانید ببینید البته در صورت نیاز بر اساس نسبت‌های مشخص شده، می‌توانید مقادیرشان را کم یا زیاد کنید:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

فندق ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع کنجد ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۱۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ½ بسته
پودر شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۸۰ گرم
شکلات شیرین ۱۶۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه شکلات صبحانه نوتلا خانگی

اکنون باید مراحل زیر را به صورت قدم به قدم انجام دهید، تا بتوانید در نهایت بافتی دقیقا شبیه به شکلات صبحانه نوتلای شرکتی را داشته باشید:

 

۱. فندق‌ها را درون سینی فر قرار دهید.

۲. سینی را درون فر گذاشته و اجازه دهید برای مدت زمان ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد کاملا بو داده شوند.

۳. پس از گذشت زمان مورد نظر آنها را در میان یک دستمال کاغذی حوله‌ای قرار داده و فشار ملایمی را به آنها وارد کنید. این کار باعث می‌شود تا پوست فندق‌ها به طور کامل جدا شود.

۴. اجازه دهید فندق‌ها در فضای باز مانده و کاملا خنک شوند.

۵. فندق‌ها را درون یک بلندر ریخته و آنها را کاملا میکس کنید. بافت نهایی فندق‌های میکس شده باید کمی کرمی باشد. تقریبا ۵ دقیقه زمان برای این کار کافی است.

۶. شکلات‌ها را کاملا با استفاده از روش بن ماری روی کتری یا سماور ذوب کنید و سپس آنها را به فندق له شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.

۷. خامه صبحانه را به این ترکیب اضافه کنید.

۸. سپس روغن مایع، کنجد، عسل، پودر کاکائو، پودر شیرخشک و نمک را هم به ترکیبی که دارید اضافه کرده و با مخلوط کن آنها را به خوبی ترکیب کنید.

۹. مخلوط کردن را به صورت مرحله‌ای انجام دهید و پس از هر ۳۰ ثانیه استراحت کوتاهی را به مواد داخل مخلوط کن بدهید.

۱۰. اگر ترکیب نهایی شما سفت بود و همانند شکلات صبحانه بافت روانی نداشت، کم کم شیر را به آن اضافه کنید. در نهایت نیز باید غلظت نهایی شکلات شبیه به همان چیزی شود که در شکلات‌های صبحانه می‌بینید.

۱۱. پس از غلظت مناسب باید شکلات را درون ظرف مخصوص ریخته و درب آن را ببندید و درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

 

اگر به طعم نوتلا علاقه دارید، می‌توانید در کنار شکلات صبحانه‌ای که مراحل درست کردنش را در اینجا گفتیم، انواع نوشیدنی‌های خنک مانند دستور شیک نوتلا در لینک https://blog.snappfood.ir/%D8%B4%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7/ را تهیه کنید.

 

نکات مهم برای درست کردن شکلات صبحانه نوتلا در منزل

برای درست کردن شکلات صبحانه نوتلا در منزل طی کردن مراحل بالا کافی است. اما نکات زیر نیز می‌تواند در این مسیر به شما کمک کند:

 

  • اگر دسترسی به شیر خشک نداشتید می‌توانید آن را از ترکیبات حذف کنید. این ماده باعث می‌شود تا رنگ شکلات روشن‌تر باشد.
  • به جای استفاده از فر در مرحله اول طرز تهیه می‌توانید از یک تابه نیز استفاده کنید. بنابراین فندق‌ها را در تابه که کمی روغن درون آن ریخته شده قرار دهید و آنها را روی حرارت متوسط گاز بگذارید. در هر یک دقیقه آنها را هم بزنید. قهوه‌ای شدن رنگ فندق و استشمام بوی آن نشان دهنده اتمام کار است. تقریبا بین ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان برای اینکار کافی است.
  • می‌توانید به جای روغن مایع معمولی از روغن کنجد یا نارگیل برای درست کردن شکلات صبحانه نوتلا استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از پودر گردو نیز در شکلات نوتلا خانگی خود استفاده کنید.

  • غلظت نهایی شکلات صبحانه را می‌توانید با استفاده از روغن یا شیر تعیین کنید.
  • اگر قصد دارید تا نوتلا را خارج از یخچال نگهداری کنید، باید شیر را از میان ترکیبات اولیه آن حذف کنید.
  • می‌توانید مقدار شیرینی شکلات صبحانه نوتلا را با استفاده از زیاد و کم کردن شکر تغییر دهید.
  • می‌توانید به ترکیبات شکلات صبحانه خود ½ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو نیز اضافه کنید. این کار طعم نهایی آن را کمی متفاوت می‌کند.

 

شکلات صبحانه نوتلا خانگی با طعم شیرین و فراموش نشدنی

شکلات صبحانه نوتلا یکی از پرطرفدارترین انواع شکلات در بازار است که روش درست کردن آن را به همراه نکاتی که نیاز دارید در این مطب عنوان کردیم. اگر به طعم شکلات نوتلا علاقه دارید و به دنبال شیرینی، کیک، دسر یا بستنی‌هایی که با استفاده از آن تهیه می‌شود، خواهید بود، می‌توانید به اسنپ فود مراجعه کنید و از میان آیتم‌های پیش رویتان گزینه‌های دلخواهتان را انتخاب کنید. اگر شما هم طرز تهیه متفاوتی را برای درست کردن این شکلات دارید، مراحل آن را با ما به اشتراک بگذارید.

[ad_2]

Source link

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *